Followers

Search This Blog

GOOD NEWs FOR EVERYONE

GOOD NEWs FOR EVERYONE
harga sama, tiada caj GST dikenakan..

DBK Form - Untuk Sebarang Pertanyaan @ Order. DBK will be reply in 24hours

Name
Email Address
Tel. No
Address
Order or Enquiry
How Do You Know Us

Get your own free form like this one.

Monday, March 16, 2015

kelas kek fondant (basic/beginner fondant cake class)

AS SALAM

nama student : asfa
dari : kerteh
class : basic/beginner fondant cake class-round cake

decor yang akan diajar :-
-crimper
-quilt
-ruffle
-round border
-bowl
-make wish
-etc



KELAS KEK FONDANT– DEE BAKER KEMAMAN

1/ basic/beginner fondant class-round cake

2/ intermediate fondant class-square cake-lain kelas, lain modul- 

BAYARAN : 

RM 500.00/each class cake
(DBK tidak mengambil bayaran deposit kelas. Bayaran penuh dibuat setelah selesai pembelajaran kelas)

HUBUNGI UNTUK TEMPAHAN KELAS :

017-6760784
deebaker591984@gmail.com

LOKASI :

1246, Taman Kenari, Pengkalan Cicar, Kg. Bukit Kuang, 24000 Chukai, Kemaman, Terengganu

KELAS DIADAKAN PADA HARI DAN WAKTU :

Sabtu, @ Hari Cuti Umum : 8 pg - 1.00 ptg (atau hingga selesai )

PESERTA :

Minimum : 1 orang
Maksimum : 4 orang sahaja per sessi
(Sekiranya tidak dapat hadir sila maklumkan 3 hari sebelum tarikh kelas. Kerjasama anda amat dihargai)

INFO KELAS :

1) Kelas diajar secara 'hands-on'
2) Penerangan tentang bahan, peralatan, kek, filling, fondant & etc
3) Bahan-bahan dan peralatan akan disediakan
4) Teknik 'filling' & 'cream coat' kek
5) Teknik membuat fondant dari A sampai Z
6) Teknik mengguli & mencanai fondant serta membalut kek menggunakan fondant
7) Teknik asas decor untuk kek fondant (lain kelas, lain modul)
8) Nota & resepi (kek mentega, fondant, quick gumpaste, edible glue, royal icing & gauge disediakan) akan diberikan. Extra resepi-mashmallow fondant turut diberikan
9) Penerangan penyimpanan kek yang telah dibuat
10) Tips –tips berguna berkaitan dengan kek sepanjang kelas dijalankan

apa tunggu lagi.. jom order sekarang!!!

DEE BAKER KEMAMAN
-Anda Pasti Puashati-

No comments:

Post a Comment